Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout

STONE BASE WEGENZOUT

Wanneer de dagen korter worden, komt het winterseizoen eraan. Onlosmakelijk verbonden met de winter is het vallen van winterse neerslag. Sneeuw, ijzel, regen en hagel veroorzaken bij lage temperaturen een gladde weg, erf of bedrijventerrein. 

 

Ter bestrijding van de gladheid heeft u strooizout nodig. Voor het leveren van strooizout voor de zakelijke en overheidsmarkt bent u bij Stone base wegenzout aan het juiste adres: wij zorgen voor een snelle levering van het benodigde strooizout, zodat iedereen veilig de weg op kan! 

Stone base heeft een uitstekende infrastructuur beschikbaar, welke gebruikt kan worden voor de distributie van het strooizout. Het zout wordt rechtstreeks geïmporteerd, met zeevrachten en binnenvaartschepen. Vervolgens wordt het afgenomen door overheidsinstellingen, groothandelaren, tuincentra, bedrijven die de gladheid bestrijden en consumenten.

 

Onze uitstekende infrastructuur, gecombineerd met een uitstekend netwerk van toeleveranciers, zorgt ervoor dat wij zeer snel kunnen leveren. In het geval van strooizout is dat natuurlijk essentieel: het is een product wat direct uit voorraad geleverd moet kunnen worden. Een bestelling die op werkdagen wordt geplaatst, kunnen wij binnen uiterlijk 48 uur op locatie afleveren.

 

Tegenwoordig levert Stone base niet alleen vanuit ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2008 is er ook een terrein in Rossum in gebruik genomen en sinds 2011 bevindt zich ook in Raamsdonksveer een Stone base locatie.

Wij zijn een groothandel en importeur van strooizout, maar het strooizout hoeft niet in grote hoeveelheden te worden afgenomen.

We leveren al vanaf een halve pallet strooizout aan consumenten en bedrijven. Het strooizout is verpakt in emmers van 7,5 kg., of in zakken van 25 of 20 kg. Voor de grotere hoeveelheden leveren we strooizout in big bags of los gestort (bulk). Voor de kleinere (particuliere) hoeveelheden verwijzen wij u graag naar wegenzout.nu.

 

Om de kwaliteit van de producten alsmede de bedrijfsprocessen en leveranties te waarborgen is Stone base ISO9001 gecertificeerd.

Voor bestellingen en vragen kunt u contact met ons opnemen via:

STONEBASE WEGENZOUT

T +31(0)73 611 10 00
E info@stonebase.nl

WEGENZOUT.NU

Voor kleinere (particuliere) hoeveelheden:
W www.wegenzout.nu