Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
 1. Home
 2. Tegels
 3. Tuintegels
 4. Tuintegels 30x60

Tuintegels 30x60

Voor wie op zoek is naar de ultieme tuintegels voor tuinprojecten, zijn de terras- en tuintegels van 30x60 cm de ideale keuze. Naast de keuze uit verschillende formaten, zoals de tuin- of terrastegels van 30x60 cm, biedt Stone base ook een ruime selectie in diverse stijlen en kleuren. Verken het uitgebreide assortiment elegante tuintegels van Stone base en laat u inspireren.

Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
Filter op producten
Vind jouw ideale product
Dikte/Hoogte
Serie
Prijs
Kleur
Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
 • Kundig advies
 • Eigen zagerij voor maatwerk
 • Telefonisch bereikbaar
 • Nieuwste trends worden getoond
woodstone-3-cm
Woodstone 3 cm

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 58,50 per m2

De tuintegels van 30x60 bij Stone base

Stone base is dé bestemming voor hoogwaardige tuintegels. Naast onze uitgebreide selectie tuintegels, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van exclusieve producten en houden we voortdurend de laatste trends in de gaten. Daarnaast worden onze unieke tuintegels niet geproduceerd in een fabriek, maar gevormd door specifieke geologische omstandigheden in de natuur. Hierdoor verkrijgt elke tegel een authentiek karakter en een natuurlijke uitstraling, waardoor uw buitenruimte een exclusieve en sfeervol toevoeging krijgt.

Wanneer u kiest voor de tuin- of terrastegel van 30x60 cm bij Stone base, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Mocht u nog twijfelen over uw wensen en inspiratie zoeken voor uw tuin, bekijk dan nog eens onze exclusieve projecten.


Waarom de tuintegels 30x60 de beste keuze zijn!

De tuintegels 30x60 cm van Stone base creëren de perfecte combinatie van openheid en exclusiviteit. Natuursteen biedt unieke, authentieke schoonheid, terwijl keramische tegels eenvoudig te onderhouden zijn en verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Beide bieden unieke voordelen voor een perfecte buitenruimte. Om u te inspireren over de verschillende manieren waarop deze tuintegels gestyled kunnen worden, volgen hier enkele ideeën: 

 • Deze stijlvolle tuintegels zijn te combineren met verschillende kleuren die ook aangeboden worden door Stone base, denk aan wit, beige en grijs.

 • Daarnaast kunt u overwegen om een rand van een andere tegelkleur of -textuur toe te voegen voor een gedefinieerde afwerking rondom het terras.

 • Combineer de, wat kleinere, tuintegels van 30x60 cm eenvoudig met diverse formaten en kleuren, om zo een interessant patroon te creëren. 

Dit zijn slechts enkele ideeën om u te helpen bij het stylen van deze veelzijdige tuintegels.


Koop uw tuintegels van 30x60 bij Stone base!

Bent u er uit welk tuintegel formaat perfect is voor uw tuin, bijvoorbeeld de tuintegel van 60x30 cm? Plaats uw bestelling gemakkelijk op onze website en profiteer van onze korte levertijd, zodat u snel kunt genieten van uw ideale buitenruimte.

Ook kunt u terecht bij Stone base voor de perfecte verlichting en decoratie bij uw buitenruimte.


Waarom kiezen voor Stone base?

Al sinds 1996 is Stone base dé expert op het gebied van hoogwaardige sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve elementen voor tuinen en terrassen. Ons toegewijde familiebedrijf wordt gedreven door passie, kwaliteit en uitmuntende service. Dit komt tot uiting in de vele tienduizenden vierkante meters tegels die we hebben geleverd voor de meest uiteenlopende projecten. Bent u de volgende?