Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
 1. Home
 2. Tuinelementen
 3. Opsluitbanden

Opsluitbanden

Bent u op zoek naar de ideale opsluitbanden voor in uw tuin? Dan bent u bij Stone Base aan het juiste adres. De hoogwaardige en exclusieve producten die wij bieden, zullen uw tuin transformeren tot een luxueuze buitenruimte waar u volop van kunt genieten. Ontdek de perfecte opsluitband voor in uw tuin en begin met klussen. 

Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
Filter op producten
Vind jouw ideale product
Breedte
Bekijk alle
Uitvoering
Prijs
Materiaal
Kleur
Formaat
Bekijk alle
Dikte/Hoogte
Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
 • Kundig advies
 • Eigen zagerij voor maatwerk
 • Telefonisch bereikbaar
 • Nieuwste trends worden getoond
orient-dark-opsluitband-gevlamd
Oriënt Dark Opsluitband Gevlamd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 42,50 per st
orient-black-opsluitband-gevlamd
Oriënt Black Opsluitband Gevlamd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 45,95 per st
blue-stone-opsluitband-geschuurd
Blue Stone Opsluitband geschuurd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 136,95 per st


Wat zijn opsluitbanden?

Opsluitbanden zijn essentiële elementen in de aanleg van bestratingen en tuinpaden. Ze dienen als grens- en steunelementen, waardoor ze de bestrating op hun plaats houden en voorkomen dat deze verschuift of verzakt. Deze banden worden meestal geplaatst langs de randen van opritten, trottoirs, tuinpaden en andere bestrate gebieden. 

 

De opsluitbanden van Stone base

Bij Stone Base begrijpen we het belang van kwaliteit en functionaliteit, en daarom bieden we een breed assortiment opsluitbanden die niet alleen de grenzen van jouw ontwerp definiëren, maar ook zorgen voor langdurige stabiliteit en een luxueuze uitstraling.Of u nu op zoek bent naar opsluitbandjes voor een kleine tuin of voor een groot terras, wij bieden een breed scala aan formaten en stijlen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om niet alleen de grenzen van uw ontwerp te definiëren, maar ook om een blijvende stabiliteit te garanderen. 

 

Zoekt u ook nog naar grind en split voor in uw buitenruimte? Ontdek het allemaal bij Stone base.

 

De verschillende opsluitbanden 

Ontdek exclusieve en elegante kleuren opsluitbanden van Stone Base. Zo kunt u kiezen voor de tijdloze antraciet, het klassieke grijs en het verfrissende blauw, waardoor u een ruime keuze heeft om precies de juiste tint te vinden die uw buitenruimte versterkt. Ook zijn deze opsluitbanden te verkrijgen in meerdere formaten en kunnen ook nog op maat geproduceerd worden, zodat ze zullen voldoen aan al uw eisen.

 

Daarnaast biedt Stone base  ook verschillende soorten opsluitbanden aan, waaronder natuursteen opsluitbanden en granieten opsluitbanden. Natuursteen opsluitbanden vertonen vaak een gevarieerd kleuren- en textuur patroon vanwege de natuurlijke kenmerken van het gesteente. Aan de andere kant zijn granieten opsluitbanden bekend om hun buitengewone hardheid en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor locaties met veel verkeer. Met beide opties bieden we hoogwaardige randelementen aan die een perfecte aanvulling vormen op elke buitenruimte.

Het aanleggen van opsluitbanden

Dan komt natuurlijk de vraag, hoe dient u de opsluitbanden te plaatsen? Bij Stone Base geloven we in het belang van een solide basis voor uw bestrating. Begin met het nauwkeurig uitmeten van het traject waarlangs de banden zullen lopen. Vervolgens, met precisie en zorg, graaft u een sleuf die diep genoeg is om de opsluitbanden volledig te omvatten. Leg ze nauwkeurig en zorg ervoor dat ze waterpas zijn - elk detail telt. 

 

Vergeet niet om stevig aan te stampen voor maximale stabiliteit. Zo legt u niet alleen een grens, maar ook een fundament voor langdurige kwaliteit en betrouwbaarheid in uw buitenruimte.

 

Heeft u verder nog vragen of had u advies nodig? Neem contact op met ons of mail naar info@stonebase.nl

 

Waarom kiezen voor Stone base?

Al sinds 1996 is Stone base uw expert op gebied van kwalitatieve sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve elementen voor tuinen en terrassen. Ons krachtige familiebedrijf is gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Dit is terug te zien in de tienduizenden vierkante meters aan tegels die wij voor de mooiste projecten hebben mogen aanleveren. Bent u de volgende?