Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout

Wie zijn wij?

Stone base is één van de grootste leveranciers van natuursteen, straatbaksteen, keramische tegels en aanverwante producten voor het inrichten van tuinen en de openbare ruimte. Vanuit het centraal gelegen ’s-Hertogenbosch worden jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters geleverd aan bedrijven, overheid en indirect aan particulieren. Stone base is de basis voor uw project!

 

Onder de term 'exclusive natural stone products' levert Stone base een uitgebreid assortiment duurzame natuurstenen, keramische en bakstenen producten. Exclusieve en hoogwaardige producten die voldoen aan uw eisen, geheel op maat geproduceerd. Deskundigheid en service staan bij ons hoog in het vaandel waardoor wij luisteren naar uw wensen en altijd op zoek gaan naar een passende oplossing. Daarnaast bieden wij, door een uitstekend netwerk van toeleveranciers, korte levertijden waardoor wij te kenmerken zijn als een betrouwbare en professionele partner.

 

Stone base heeft het meest uitgebreide assortiment in de omgeving. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft worden nieuwe ontwikkelingen en trends nauw in de gaten gehouden. Onze jarenlange ervaringen met leveranciers en diverse reizen rondom de wereld resulteren in nieuwe 'exclusieve' producten. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter.

 

In 2002 is het onderdeel project & openbare ruimte opgericht en met name op het gebied van natuursteen speelt Stone base inmiddels een vooraanstaande rol in Nederland. Uw natuursteen producten worden direct bij ’s werelds mooiste groeves ingekocht. Een uniek product dat niet gemaakt kan worden in een fabriek maar door specifieke geologische omstandigheden in de natuur ontstaat. Met leveranties aan overheidsinstellingen, projectontwikkelaars en aannemers in de GWW sector en utiliteitsbouw beschikt Stone Base over de nodige ervaring.

Foto van Stone base displays in showtuinen
Close up van Stone base exclusive display in showroom

Keramiek is erg in opkomst, een functioneel product en nauwelijks te onderscheiden van écht natuursteen. Doordat het product maatvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is, wordt het steeds vaker toegepast. Om een hoogwaardige collectie keramische producten te introduceren heeft Stone base zijn ervaring en contacten vanuit de natuursteenwereld gebruikt. Want net als bij natuursteen moeten de keramische producten voldoen aan de allerbeste kwaliteit.

 

Voor een materiaal dat het straatbeeld van Nederland al eeuwenlang domineert is het echter niet nodig om de wereld over te reizen. Straatbaksteen is een oer-Hollands product en niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Net als de natuursteen producten worden ze direct ingekocht bij de beste Nederlandse steenfabrieken. Hier wordt al eeuwenlang dit materiaal geproduceerd en waar nodig aangepast aan de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

Tevens voert Stone base een aantal productlijnen in het assortiment zoals tuinverlichting, voegmortels en onderhoudsmiddelen. Het assortiment tuinverlichting bestaat met name uit 12 Volt armaturen. Deze prachtige productlijn met inbouwspots, wandlampen, richtspots en lantaarns gebruiken weinig energie en zijn eenvoudig aan te sluiten op het 12 Volt flat cable systeem. Tevens heeft Stone base armaturen die op 220 Volt aangesloten kunnen worden. De Dome, Quatro en Lusso serie bestaat uit armaturen die door bekende architecten ontworpen zijn en zijn een ware lust voor het oog.