Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
  1. Home
  2. Maatwerk

Maatwerk

Stone base staat voor deskundigheid & service en streeft ernaar om te voldoen aan uw ultieme tuinwensen. Natuursteen en keramiek kunnen voor u op maat worden geproduceerd en afgeleverd. Speciaal voor uw ontwerp en passend bij uw stijl. Dit voor complete tuin- en bouwprojecten, maar ook voor één specifiek element.

 

Het meest voorkomende materiaal voor maatwerk is op dit moment nog natuursteen, echter, keramiek is aan een behoorlijke opmars bezig op maatwerkgebied.

 

Om uw tuin tot in de kleinste details af te werken worden tegels, muurafdekkers, zwembadrandtegels, opsluitingen etc. op maat geleverd. Daarnaast behoren constructieve elementen zoals platen, dorpels, vensterbanken, traptreden, deuromlijstingen etc. tot de mogelijkheden.

De keuze in natuursteen is erg ruim en geeft u de ruimte om een uniek stukje toe te voegen aan uw project.

 

Doordat Stone base beschikt over een eigen zagerij kunnen wij deskundig advies geven en in de meeste gevallen binnen een korte periode leveren.

 

Stone base is totaalaanbieder, van productie tot het leveren op maat. Maak uw plannen kenbaar. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden en levertijden. Indien akkoord wordt er een compleet productie- en legplan voor u gemaakt. Zo worden ideeën geconcretiseerd en omgezet naar een uiterst bijzonder en strak resultaat.

 

Heeft u vragen over onze maatwerkmogelijkheden? Neem dan contact op met ons verkoopteam en wij kijken hoe we uw plannen kunnen realiseren.

Luxe tuin met maatwerk zwembad keramiek en infinity pool

Entreeplaat Belgisch hardsteen gefrijnde rand
Gulpen maatwerk trappartij
Maatwerk natuursteen zuil
Maatwerk entree Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen korstplaten
Fimek maatwerk keramiek entree
Zagerij grote zaag
Zagerij maatwerk