Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout

Bestrating

Bestrating van Stone base

Stone Base staat bekend om tuinbestrating van hoogwaardige kwaliteit die garant staat voor duurzaamheid en langdurig gebruik. We bieden een divers assortiment aan materialen, waaronder natuursteen, keramiek en graniet. Daarnaast leveren we op maat gemaakte producten vanuit onze eigen zagerij, zodat deze perfect passen in uw buitenruimte.

 

Onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerkingen met leveranciers over de hele wereld resulteren in een continu aanbod van nieuwe en exclusieve producten. We selecteren zorgvuldig nieuwe formaten en afwerkingen die aansluiten bij de huidige trends, maar ook een tijdloze uitstraling hebben.

 

Het uitgebreide assortiment bestrating

Het uitgebreide assortiment bestrating van Stone Base biedt een breed scala aan mogelijkheden voor diverse stijlen buitenruimtes. Onze selectie omvat niet alleen een variëteit aan materialen, formaten en kleuren, maar ook verschillende productieprocessen die unieke eigenschappen aan de bestrating geven. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 

Naast bestrating bieden we ook tuinelementen en verlichting aan die uw buitenruimte een extra exclusieve touch kunnen geven waar u naar op zoek bent. Ontdek het assortiment bij Stone Base en geef uw buitenruimte de perfecte finishing touch.

 

Sierbestrating kopen van Stone base

Heeft u al besloten welke sierbestrating het beste past bij uw buitenruimte en wilt u deze graag aanschaffen? Dan kunt u dit eenvoudig doen via de webshop van Stone Base. Bij het kopen van uw tuinbestrating profiteert u direct van een snelle levering, zodat u snel aan de slag kunt met uw project.

 

Bent u klaar om te beginnen met het realiseren van uw tuindromen? Ontdek dan wat er allemaal mogelijk is en bezoek eventueel een van onze dealers om de tegels te bekijken.

 

Meer over Stone base

Al sinds 1996 is Stone base uw expert op gebied van kwalitatieve sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve elementen voor tuinen en terrassen. Ons krachtige familiebedrijf is gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Dit is terug te zien in de tienduizenden vierkante meters aan tegels die wij voor de mooiste projecten hebben mogen aanleveren. Bent u de volgende?