Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
 1. Home
 2. Bestrating
 3. Waaltjes
 4. Oud gebakken waaltjes

Oud gebakken waaltjes

Wilt u een authentieke uitstraling voor uw buitenruimte? Kies dan voor de oud gebakken waaltjes van Stone base. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse soorten waaltjes, waarmee u de perfecte buitenruimte naar uw wensen kunt creëren. Ontdek het ruime aanbod aan luxe en exclusieve producten van Stone base.

Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
Filter op producten
Vind jouw ideale product
Formaat
Prijs
Materiaal
Kleur
Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
 • Kundig advies
 • Eigen zagerij voor maatwerk
 • Telefonisch bereikbaar
 • Nieuwste trends worden getoond
oud-gebakken-klinkers-waalformaat-genuanceerd
Oud Gebakken Klinkers Waalformaat Genuanceerd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 72,50 per m2

De authentieke uitstraling van oud gebakken waaltjes

De oud gebakken waalformaat zijn te kenmerken door het veranderingsproces dat ze zijn doorgegaan. Hierdoor geven de stenen een unieke en historische dimensie aan uw bestrating. Deze oude gebakken waaltjes zijn, in tegenstelling tot de oude waaltjes, kunstmatig ouder gemaakt.  Hierdoor wordt de illusie gegeven alsof ze al jaren in gebruik zijn. 


Oud gebakken waaltjes van Stone base

Zoekt u de perfecte bestrating voor uw buitenruimte? Creëer een luxe en unieke sfeer in uw tuin met de authentieke oud gebakken waaltjes van Stone base. Deze waaltjes bieden niet alleen een tijdloze charme, maar zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Stone base heeft een assortiment dat bestaat uit exclusieve nieuwe gebakken waaltjes, oude waaltjes en getrommelde waaltjes, waardoor er voor elke buitenruimte en stijl een passende optie is.

Of u nu een klassieke, tijdloze uitstraling zoekt of juist een authentiek en verouderd karakter wenst, de diverse waaltjes van Stone base bieden de ideale oplossing voor elke gewenste sfeer in uw buitenruimte.


Hoeveel oud gebakken waaltjes per m2?

De hoeveelheid oud gebakken waaltjes per m2 is afhankelijk van de grootte die u kiest voor uw waaltjes. Bij twijfel over hoe u de gewenste luxe sfeer het beste kunt realiseren, staan wij klaar om u te adviseren en de optie te vinden die perfect aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Waarom oud gebakken waaltjes de ideale keuze is voor u

Om uw keuze gemakkelijker te maken, hebben we alles even op een rijtje gezet. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen en bent u een stap dichter bij uw ideale buitenruimte. De voordelen van oud gebakken waaltjes voor uw project:

 

 • De gebakken waaltjes bieden een tijdloze uitstraling die een blijvende toevoeging vormt aan uw buitenruimte. Deze duurzame stenen weerstaan diverse weersomstandigheden, vertonen minimaal slijtage en behouden langdurig hun kleur. 
 • De gebakken wafels zijn niet alleen duurzaam en tijdloos, maar ook opmerkelijk onderhoudsvriendelijk, waardoor zegemakkelijk te reinigen zijn en slechts minimaal onderhoud nodig hebben.
 • Ze zijn eenvoudig te combineren met andere elementen in uw buitenruimte, zoals groene beplanting en buitenmeubels. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gevarieerde kleuren, texturen en afmetingen die Stone base aanbiedt.

 

Kortom, de mogelijkheden zijn enorm wanneer u kiest voor de oud gebakken waaltjes van Stone base. Bent u benieuwd welke verlichting het beste bij deze bestrating past? Ontdek alle stijlvolle producten die Stone base aanbiedt als het gaat om extra sfeer in uw buitenruimten. 


Bestel de oud gebakken waaltjes van Stone base

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons diverse aanbod waaltjes bij Stone base? Als dat het geval is, zet dan de volgende stap in de realisatie van uw droom buitenruimte en koop eenvoudig uw oud gebakken waaltjes bij Stone base.

Twijfelt u of deze stenen wel geschikt zijn bij wat u voor ogen heeft? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment van exclusieve bestratingsproducten, zoals Portugese tuintegels, natuursteen tuintegels of keramische tuintegels in verschillende maten.


Meer over Stonebase

Al sinds 1996 is Stone base uw expert op gebied van kwalitatieve sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve elementen voor tuinen en terrassen. Ons krachtige familiebedrijf is gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Dit is terug te zien in de tienduizenden vierkante meters aan tegels die wij voor de mooiste projecten hebben mogen aanleveren. Bent u de volgende?