Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
 1. Home
 2. Bestrating
 3. Klinkers
 4. Oud gebakken klinkers

Oud gebakken klinkers

Wilt u oud gebakken klinkers kopen voor uw tuin of buitenproject? Bij Stone base vindt u de mooiste oud gebakken klinkers van diverse soorten, formaten en kleuren. Bekijk onze exclusieve producten en creëer de luxe uitstraling die u wenst in uw tuin of project.

Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
Filter op producten
Vind jouw ideale product
Materiaal
Formaat
Prijs
Kleur
Stonebase gaat voor kwaliteit
 • Beste prijs kwaliteit verhouding
 • Ruime voorraad & Snelle levering
 • Compleet & Ruim assortiment
 • + 5000m2 Showroom & Tuin
 • Kundig advies
 • Eigen zagerij voor maatwerk
 • Telefonisch bereikbaar
 • Nieuwste trends worden getoond
oud-gebakken-klinkers-keiformaat-genuanceerd
Oud Gebakken Klinkers Keiformaat Genuanceerd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 38,50 per m2
oud-gebakken-klinkers-dikformaat-genuanceerd
Oud Gebakken Klinkers Dikformaat Genuanceerd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 48,50 per m2
oud-gebakken-klinkers-waalformaat-genuanceerd
Oud Gebakken Klinkers Waalformaat Genuanceerd

Beschikbaar in

binnen 5 werkdagen
vanaf 72,50 per m2

De oud gebakken klinkers bij Stone base

Heeft u nooit gebakken klinkers gebruikt in uw tuin, maar bent u wel hierin geïnteresseerd? Dan heeft Stone base altijd de perfecte keuze. U vindt in het assortiment altijd exclusieve klinkers waarmee u een unieke, luxe uitstraling creëert in welke ruimte dan ook. Al onze producten bieden hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Dit maakt dat de klinkers jarenlang hun prachtige uitstraling behouden. 


Hoe ontstaan oud gebakken klinkers?

Oud gebakken klinkers werden vroeger gebakken in ouderwetse steenovens, gestookt op kolen of hout. De temperatuur was hierbij nooit exact hetzelfde, waardoor unieke kleurschakeringen ontstonden. Geen oud gebakken klinker is hetzelfde. Dat is enerzijds de charme, maar anderzijds zorgt dit ervoor dat het verwerken ervan lastiger is.

Nieuw gebakken klinkers worden op een moderne manier geproduceerd en zijn hierdoor strakker en identiek. Om de charme van oud gebakken klinkers te creëren bij nieuw gebakken klinkers worden deze soms getrommeld om een vergelijkbare aanblik te verwezenlijken. Ook nieuw gebakken klinkers vindt u terug in ons assortiment. Neem een kijkje en ontdek welke klinkers het beste aansluiten bij uw wensen.


Waarom de keuze voor oud gebakken klinkers?

Oud gebakken klinkers bieden een unieke charme en karakter die lastig te vergelijken zijn met welk type sierbestrating dan ook. Bovendien bieden de oude gebakken klinkers de volgende voordelen:

 

 • Een authentieke buitenruimte
 • Veelzijdige keuze voor diverse tuinprojecten
 • Duurzaam en goed bestand tegen slechte weersomstandigheden
 • Lange levensduur

 

Door te kiezen voor de oud gebakken klinkers van Stone base profiteert u niet alleen van de praktische voordelen, maar ook van het exclusieve, luxe en tijdloze karakter dat onze klinkers bieden.


Haal uw oud gebakken klinkers bij Stone base!

Heeft u uw keuze kunnen maken uit ons assortiment oud gebakken klinkers? Bestel ze dan eenvoudig via onze webshop. Vanuit onze eigen zagerij bieden we ook sierbestrating op maat aan, mocht u dat wensen. Neem hierover contact met ons op. Onze experts bespreken graag de mogelijkheden.

Op zoek naar ander type klinkers dan oud gebakken? Bekijk ook eens onze exclusieve collectie gebakken klinkers, h-klinkers en betonklinkers. Ook heeft u de keuze uit hoogwaardige terras- en tuintegels, waaltjes en andere tuinaccessoires. Alles voor een luxe uitstraling in uw buitenruimte.


Waarom kiezen voor Stone base?

Al sinds 1996 is Stone base dé expert op het gebied van hoogwaardige sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve elementen voor tuinen en terrassen. Ons toegewijde familiebedrijf wordt gedreven door passie, kwaliteit en uitmuntende service. Dit komt tot uiting in de vele tienduizenden vierkante meters tegels die we hebben geleverd voor de meest uiteenlopende projecten. Bent u de volgende?