Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
  1. Home
  2. Stenen & klinkers
  3. Nieuw Gebakken Klinkers

Stenen & klinkers // Nieuw Gebakken Klinkers

Klinkers kopen? Nieuw gebakken klinkers zijn een populaire keuze in bestrating. Stone base biedt een ruim assortiment nieuw gebakken waaltjes, veelal direct uit voorraad leverbaar. Gebakken klinkers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, kleuren en bewerkingen. Zo is er voor iedere smaak wel een klinker te leveren!

 

Straatbaksteen dankt zijn sterke eigenschappen aan de uitstekende samenstelling van de klei en de moderne technieken die worden toegepast tijdens het bakproces. Straatbaksteen wordt op hoge temperaturen gebakken, waardoor de stenen hun unieke hardheid en slijtvastheid krijgen.

 

Straatbaksteen oogt bijzonder. Van dichtbij is de grote variëteit in kleur en structuur zichtbaar. Straatbaksteen is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Dit maakt de ontwerpvrijheid onbeperkt. Van authentiek tot modern en van natuurlijk tot stedelijk. Tevens kan straatbaksteen prima gecombineerd worden met natuursteen of keramische tegels.

 

Straatbaksteen is bestand tegen uitzonderlijke omstandigheden. Dankzij het relatief gladde oppervlak hechten vuil, mos en algen zich moeilijk. De methode en intensiteit van onderhoud is afhankelijk van het gebruik van het straatwerk. In alle gevallen is straatbaksteen gemakkelijk te behandelen, zonder gevaar voor beschadiging.

 

Straatbaksteen past binnen ieder budget, doordat de stenen in verschillende formaten en hoogtes worden geproduceerd. Straatbaksteen is een duurzaam product en meer dan één keer te gebruiken.

 

Straatbaksteen bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. De natuurlijke tint wordt levenslang behouden en door het natuurlijke afslijtingsproces wordt de kleur na verloop van tijd alleen nog maar mooier en warmer.