Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout
  1. Home
  2. Sfeer & Decoratie
  3. Muurstrips

Sfeer & Decoratie // Muurstrips

Op zoek naar steenstrips? Stone base heeft zowel steenstrips natuursteen als steenstrips baksteen, getrommeld en ongetrommeld. Zo kunt u elke muur omtoveren naar een muur naar uw smaak!

 

Stone base biedt een groot assortiment aan baksteen steenstrips en natuursteen steenstrips. De baksteen steenstrips worden geproduceerd in een strippenfabriek of gezaagd uit onze eigen voorraad oude bakstenen. De toepassingen voor baksteenstrips zijn ongekend. Een achterwand in uw woonkamer, toilet of serre. Zelfs in de badkamer kunt u een prachtige sfeer creëren. Ook in de horeca en in winkels worden baksteenstrips steeds vaker toegepast. Dit zorgt voor een tijdloze en mooie industriële uitstraling. In overleg kunt u zelfs uw eigen kleurenmix samenstellen. Het verouderen van de baksteenstrips geeft een trendy uitstraling aan dit prachtige natuurproduct.

 

De Stone base steenstrips worden rechtstreeks in de mal gevormd. 70% minder grondstoffen en 50% minder energieverbruik maken van deze ECO baksteenstrips een zeer duurzame oplossing.

 

Baksteen steenstrips worden de laatste jaren weer veelvuldig toegepast. Ze hebben een tijdloze en industriële uitstraling. Stone base werkt samen met toonaangevende steenfabrieken in België. Baksteen steenstrips kunnen gezaagd worden uit metselstenen of geproduceerd worden als strip. Stone base trommelt en segmenteert de strips met een witte cement.

 

Maak van een traditionele wand een sfeervolle wand met steenstrips van natuursteen. Deze gebroken stukjes natuursteen zijn in strookjes gezaagd en op matjes gelijmd. Deze panelen hebben een afmeting van 60x15 cm. Tevens zijn er hoekpanelen leverbaar.