Stone Base Tuin
Stone Base Projecten & openbare ruimte
Stone Base Exclusive
Stone Base Wegenzout

STONE BASE EXCLUSIVE

Onder de divisie ‘SB exclusive’ levert Stone base een exclusief assortiment keramiek, natuursteen, straatbaksteen en decoproducten voor de out- én indoormarkt, voor het hogere segment.

 

Stone base b.v. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Door onderverdeling in verschillende divisies, creëert Stone base B.V. een optimaal product en servicepakket voor de professionele tuin- en projectenmarkt.

 

Onder het exclusive label kunnen wij nog beter aan de hedendaagse wensen van zowel interieur als exterieur designers en architecten voldoen. Door geavanceerde eigen productiefaciliteiten bieden wij gepersonaliseerde maatwerk concepten op het gebied van natuursteen en keramiek, welke van onderscheidende waarde zijn voor opdrachtgevers in ieder project.

 

Onze hoofdvestiging te ‘s-Hertogenbosch bevat naast een royale showtuin, een indoor showroom met verkoopafdeling en opslagterreinen met ruime overdekte voorraden. De bijkomende op- en overslag vestigingen in Rossum en Raamsdonksveer en de komst van een eigen zagerij, getuigen van een constante groei.

 

Onderaan deze pagina vindt u een greep uit onze projecten/referenties.

 

Interesse of vragen over onze diensten en/of producten? Neem contact met ons op:

DESIGNERS & ARCHITECTEN

+ 31(0)73 643 14 42
j.martens@stonebase.nl

TUIN & DECO PRODUCTS - PROJECTEN & MAATWERK

+31(0)73 611 10 00
j.vanpinxteren@stonebase.nl

EEN GREEP UIT ONZE EXCLUSIVE PROJECTEN